Viva Veterinairy BV heeft vestigingen in Hardenberg, Houten en Sint-Niklaas (België) en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor dierenartsenpraktijken.

Viva Veterinairy is onderdeel van de DGB Group; een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de dierhouderij sectoren. Onder de DGB Group vallen verschillende werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisatie, waaronder inspectie, juridische ondersteuning, software voor dierhouders en dierenartsen, zonnepanelen en energie. In de markt wordt de DGB Group gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Er werken circa 80 mensen.

Werken bij de DGB Group betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng.

Om de groeidoelstellingen van de DGB Group te realiseren, zijn wij voor onze vestiging in Hardenberg op zoek naar een:

 

COMMERCIËLE PARAVETERINAIR

‘Klantgericht – Proactief – Communicatief vaardig’

Functieomschrijving
Als Commerciële Paraveterinair is het de bedoeling dat je dierenartspraktijken op gaat bellen om de voordelen van het softwarepakket VIVA 3 uit te leggen en hen zo enthousiast maakt om de overstap naar VIVA 3 te maken. VIVA 3 is een praktijkmanagementpakket voor dierenartspraktijken wat in de cloud wordt verkocht en de praktijken ondersteunt bij de dagelijkse activiteiten voor een optimale praktijkvoering. Naast het opbellen van de dierenartspraktijken biedt je ondersteuning aan de telefonische helpdesk en leg je alle administratieve afspraken en processen vast in ons klantregistratiesysteem. Het ondersteunen van de afdeling sales en administratieve afhandeling van VIVA behoort ook tot jouw takenpakket.

Functie-eisen

Je hebt een opleiding tot paraveterinair of aanverwant afgerond en bij voorkeur ook enige ervaring in een veterinaire omgeving. Ook heb je enige interesse in softwareautomatisering in dierenartsenpraktijken en beschik je over een commerciële instelling. Daarnaast:

  • ben je ambitieus, ondernemend en resultaatgericht;
  • beschik je over goede communicatieve vaardigheden zowel verbaal als schriftelijk;
  • heb je geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • heb je de drive om klanten binnen te halen;
  • is het een pré wanneer je hebt gewerkt met een managementpakket zoals VIVA.

Ons aanbod

  • Een opleidingstraject waarbij je bekend wordt gemaakt met onze producten;
  • Een salaris dat aansluit bij jouw functie, kennisniveau en werkervaring;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Personeelsuitjes, gezamenlijke donderdagmiddaglunch en een prettige sfeer op kantoor.

 

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als Commerciële Paraveterinair en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij Viva Veterinairy? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@dgbbv.nl.