VIVA Veterinary B.V. heeft vestigingen in Hardenberg, Houten en Sint-Niklaas (België) en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor dierenartsenpraktijken.

VIVA Veterinary B.V. is onderdeel van de DGB Group; een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de dierhouderij sectoren. Onder de DGB Group vallen verschillende werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisatie, waaronder inspectie, juridische ondersteuning, software voor dierhouders en dierenartsen, zonnepanelen en energie. In de markt wordt de DGB Group gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Er werken circa 80 mensen.

Werken bij de DGB Group betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng.

Om de groeidoelstellingen van de DGB Group te realiseren, zijn wij voor onze vestiging in Hardenberg op zoek naar een:

DIERENARTS VETERINAIRE SOFTWARE

‘Klantgericht – Professioneel – Communicatief vaardig’

Functieomschrijving

Als Dierenarts Veterinaire Software bij VIVA Veterinary B.V. is het de bedoeling dat jij dierenartsenpraktijken bezoekt om het softwarepakket VIVA Online te promoten, te verkopen en hen te informeren bij alles wat betrekking heeft tot de software. VIVA Online is een managementpakket voor dierenartsenpraktijken wat in Nederland en België in de Cloud wordt verkocht en dierenartsenpraktijken ondersteund bij de dagelijkse bedrijfsvoering. In Nederland werken dierenartsen met het pakket VIVA 3. In België is daarnaast ook het pakket Cinnaber beschikbaar.

Tegelijkertijd onderzoek jij behoeftes in de markt en geef je aanbevelingen voor de interne organisatie. Jij onderhoudt jouw eigen klantenbestand waardoor onze klanten een vast aanspreekpunt hebben en de klantentevredenheid zal stijgen. Verder biedt jij ondersteuning aan de helpdesk, zodat klanten snel en effectief geholpen kunnen worden.

Functie-eisen

Je hebt een opleiding tot Dierenarts voltooid en hebt bij voorkeur al enige ervaring. Je hebt enige interesse in software en automatisering voor dierenartsenpraktijken. Daarnaast:

  • ben je commercieel en klantgericht (verkoopervaring is pré);
  • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel verbaal als schriftelijk;
  • ben je ambitieus, ondernemend, creatief en resultaatgericht;
  • heb je geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • spreek je bij voorkeur ook de Franse taal.

Ons aanbod

  • Een opleidingstraject waarbij je bekend wordt gemaakt met onze producten;
  • Een salaris dat aansluit bij jouw functie, kennisniveau en werkervaring;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten;
  • Een prettige werksfeer in een platte organisatie;
  • Een bedrijfsauto die tot jouw beschikking staat.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als Dierenarts Veterinaire Software en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij VIVA Veterinary B.V.? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@dgbbv.nl.