VIVA Veterinary B.V. heeft vestigingen in Hardenberg en Sint-Niklaas (België) en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor dierenartsenpraktijken.

VIVA Veterinary is onderdeel van de DGB Groep; een succesvolle, snelgroeiende onderneming met als focus de dierhouderij sectoren in Nederland en omliggende landen. Onder de DGB Groep vallen verschillende werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisatie, waaronder inspectie, juridische ondersteuning, software voor dierhouders en dierenartsen, zonnepanelen en energie. In de markt wordt VIVA Veterinary gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Werken bij de VIVA Veterinary  betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng.

Om de groeidoelstellingen van de VIVA Veterinary B.V. te realiseren, zijn wij voor onze vestiging in Hardenberg op zoek naar een:

DIERENARTSBEZOEKER

‘Klantgericht – Professioneel – Communicatief vaardig’

Functieomschrijving
Als Dierenartsbezoeker bij VIVA Veterinary B.V. heb je contact met dierenartsenpraktijken om het softwarepakket VIVA Online te promoten, te verkopen en hen te informeren bij alles wat betrekking heeft tot de software. VIVA Online is een managementpakket voor dierenartsenpraktijken wat in Nederland en België in de Cloud wordt verkocht en dierenartsenpraktijken ondersteund bij de dagelijkse bedrijfsvoering. In Nederland werken dierenartsen met het pakket VIVA Online. In België zijn daarnaast ook de pakketten Cinnaber en Mobivet beschikbaar.

Tegelijkertijd onderzoek jij de behoeftes in de markt en geef je aanbevelingen voor de interne organisatie. Jij onderhoudt jouw eigen klantenbestand waardoor onze klanten een vast aanspreekpunt hebben en de klantentevredenheid zal stijgen. Verder bied jij ondersteuning aan de helpdesk, zodat klanten snel en effectief geholpen kunnen worden.

Functie-eisen
Je hebt een opleiding tot dierenarts voltooid en hebt bij voorkeur al enige ervaring. Je hebt enige interesse in software en automatisering voor dierenartsenpraktijken. Daarnaast:

  • ben je commercieel en klantgericht (verkoopervaring is pré);
  • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel verbaal als schriftelijk;
  • ben je ambitieus, ondernemend, creatief en resultaatgericht;
  • heb je geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • spreek je bij voorkeur ook de Duitse of Franse taal.


Ons aanbod

  • Een opleidingstraject waarbij je bekend wordt gemaakt met onze producten;
  • Een salaris dat aansluit bij jouw functie, kennisniveau en werkervaring;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten;
  • Een prettige werksfeer in een platte organisatie;
  • Een bedrijfsauto die tot jouw beschikking staat.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden over deze functie als dierenartsbezoeker en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij VIVA Veterinary? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@vivaveterinary.nl.