Sinds medio 2015 is het zorgplan dé term in de veterinaire wereld. Elke dierenarts heeft er wel eens van gehoord en veel dierenartsen maken er al gebruik van. Maandelijks een bedrag betalen en op die manier verzekerd zijn van een jaar lang de beste zorg voor uw huisdier is het grote voordeel voor huisdiereigenaren. Ervoor zorgen dat uw cliënten de zorg bij uw praktijk afnemen en niet bij de concurrentie om de hoek is het grote voordeel voor de dierenarts. Diverse partijen bieden dit vanuit Engeland overgevlogen concept aan in veterinair Nederland.

VIVA Veterinary B.V. onderscheidt zich van andere software bedrijven met een eigen “Zorgplanmodule” in Viva 3 Online. Eenvoudig samenstellen en beheren van uw eigen zorgplannen, voor elke groep cliënten een passend plan. Gebruiksvriendelijke, snelle handelingen zorgen ervoor dat uw cliënt in de spreekkamer binnen 5 minuten een zorgplan heeft afgesloten. Digitaal ondertekende contracten en overeenkomsten worden meteen naar de cliënt gemailed. Uw medewerkers geven met enkele klikken uw vouchers uit en korting wordt automatisch verrekend.

Viva 3 Online controleert dagelijks automatisch de status van elk zorgplan en verwittigt per email de eigenaar hiervan. Met overzichtelijke logfiles is binnen enkele seconden in beeld te brengen welke handelingen van het zorgplan allemaal zijn uitgevoerd.

Kortom, een zorgeloze manier van klantenbinding voor elke praktijk! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VIVA Veterinary B.V..