VIVA Veterinary BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor dierenartsenpraktijken en dierhouders. Als succesvolle, snelgroeiende dienstverlener heeft VIVA de focus op de ontwikkeling van software in de dierhouderij en biedt een hoge mate van dienstverlening aan klanten. Werken bij VIVA betekent werken met een hoge mate van zelfstandigheid in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is volop ruimte voor jouw eigen inbreng. Wij hebben vestigingen in Hardenberg en Sint-Niklaas (België).

Om de groeidoelstellingen van VIVA te realiseren, zijn wij voor onze hoofdvestiging in Hardenberg op zoek naar een:

 

VETERINAIR KLANTENSERVICE MEDEWERKER(ST)ER

‘Helpdesk – Klantgericht – Proactief – Communicatief’

Functieomschrijving
Als klantenservice medewerker(st)er draag je de kennis van de software van VIVA Veterinary over aan klanten. Op de klantenservice ontvang je alle soorten vragen van dierenartsen en dierhouders welke je vastlegt in onze registratiesystemen. Daarnaast ondersteun je de verkoopafdeling. Ook de administratieve afhandeling van taken behoort tot het takenpakket. Wanneer je de klantenservice volledig beheerst kun je doorgroeien in andere producten welke door VIVA Veterinary worden ontwikkeld.

Functie voorwaarden
Je hebt bij voorkeur een opleiding tot paraveterinair of aanverwant afgerond. Ook heb je interesse in softwareautomatisering voor dierenartsenpraktijken en dierhouders. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar voor deze functie.

Daarnaast:

  • Ben je ambitieus, ondernemend en dienstbaar in het bedrijf;
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden zowel verbaal als schriftelijk;
  • Heb je de drive om klantgesprekken efficiënt en effectief te voeren;
  • Heb je bij voorkeur 2-3 jaar ervaring als paraveterinair, klantenservice medewerk(st)er of een andere soortgelijke functie.
  • Is het beheersen van de Franse taal een pre aangezien een aantal van onze software producten ook in Wallonië worden gebruikt.

Ons aanbod

  • Een opleidingstraject waarbij je bekend wordt gemaakt met onze producten;
  • Een salaris dat aansluit bij jouw functie, kennisniveau en werkervaring;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een prettige werksfeer op kantoor en leuke personeelsactiviteiten.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als klantenservice medewerk(st)er en lijkt het jou leuk om bij VIVA Veterinary aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@vivaveterinary.nl